MEMBER'S

Tuesday, December 4, 2012

PAKATAN MUSNAH

Setiausaha Agung PAS Datuk Mustafa Ali mencadangkan agar Pakatan Pembangkang mengumumkan nama bakal Perdana Menteri dari Pakatan Pembangkang selepas penamaan calon dalam pilihanraya umum ke 13 akan datang.

APA MAKNANYA ??????

Baru nk lantik PM dah tiada persefahaman belum lagi dapat memerintah negara, Ahli PAS akar umbi mahukan Haji Hadi jadi PM manakala Karpal Singh, Lim Guan Eng, Lim Kit Siang tak setuju dan mahukan Anwar jadi PM. Sebab apa beria sangat DAP Karpal, Lim Kit Siang dsn LGE mahukan Anwar jadi PM ???


DAP dah baca Anwar jadi PM takkan lama kerana kes beliau masih berjalan, jadi bila Anwar masuk penjara maka pemimpin DAPlah yang akan berkuasa. Masa itu jangan haraplah nak ada hak keistimewaan  orang melayu.

1 comment:

 1. UMNO dan BN sudah memerintah Terengganu hampir 50 tahun..... Tapi Kenapa Pemuda UMNO, Puteri UMNO, Wanita UMNO dan Pemimpin2 UMNO Terengganu tetap BODOH?

  2013 - Tahun Paling Malang Rakyat Terengganu........ Lihat sendiri bukti kalau tak percaya...


  ~ BUKTI 1 ~

  ~ BUKTI 2 ~

  ~ BUKTI 3 ~

  ~ BUKTI 4 ~


  Saya mohon sangat2 agar semua anak2 muda mengundi PR pada PRU ke-13. Mesti undi PAS, PKR dan DAP. Kita mesti ambil serius soal ekonomi dan perpaduan kaum. BN telah meninggalkan banyak hutang di setiap negeri. Ini akan membebankan kita.. Percayalah. Lihat sendiri selangor, bila PR memerintah kurang 5 tahun, hutang berkurang. Bandingkan dengan Terengganu yang diperintah BN sejak 50 tahun dulu... Kat mana hebatnya Pemimpin UMNO yang menafikan kewibawaan Pemimpin Pakatan Rakyat? Mereka pun tahu tapi tetap mahu menafikannya.. sememangnya betul.. ( Buktikan kalau saya bercakap bohong)

  Terang2 tak wujud perpaduan dalam BN. MCA dan MIC terang2 menolak BN.

  Pastikan anda memberitahu rakan2, emak ayah dan saudara yang kurang tahu soal ekonomi dan perpaduan kaum.... Walaupun terpaksa berada dlm kem BN dan UMNO, pastikan undi anda tetap kpd PR....

  ~ (( Budaya Samseng )) - Ahli2 Mahu Lari Dari UMNO ~

  Biarkan UMNO bersendirian... Mereka tidak mahu bersatu, kita boleh bersatu sesama kita... Mereka pentingkan perpecahan... Biarkan mereka... Mereka lebih mengutamakan keganasan untuk mengekalkan kuasa... Biarkan mereka..... Mereka hanya mahu jadi samseng... Biarkan mereka samseng selamanya....

  Biarkan pemimpin2 UMNO memperbodohkan ahli2 mereka selamanya...

  ReplyDelete