MEMBER'S

Friday, November 9, 2012

AHLI MAJLIS PEGUAM FRUST NURUL IZZAH TIDAK PERTAHAN KENYATAAN


Seorang ahli Majlis Peguam kecewa apabila Naib Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Nurul Izzah Anwar tidak mempertahankan kenyataan beliau bahawa hak kebebasan beragama perlu diguna pakai sama rata termasuk orang Melayu.
Menurut Siti Zabedah Kasim yang dipetik dari laman portal Free Malaysia Today, Ahli Parlimen Lembah Pantai itu sepatutnya mempertahankan kenyataannya berhubung kebebasan beragama itu dan bukan memusing 180 darjah.
‘‘Tiada apa yang salah mengenainya, beliau mengatakan kebenaran. Saya menjangka hoo-ha selepas itu. Tetapi sebagai seorang ahli politik, anda hanya perlu berpegang kepada kebenaran.
‘‘Saya percaya Nurul Izzah cuba menarik perhatian orang ramai, dia tidak memikirkan tentang kesannya," katanya kepada laman portal tersebut.

2 comments:

 1. Muhyiddin Pemimpin LEMBU.... Puteri UMNO Kump ANJING Gila Babi....

  ~ BUKTI 1 ~

  ~ BUKTI 2 ~


  Pemimpin2 UMNO BODOH macam LEMBU... BAPAK lembu..... Wanita LEMBU... Kecik2 tak nak mampus, Dah tua menyusahkan orang.....


  ~ BUKTI 3 ~

  ~ BUKTI 4 ~

  ~ BUKTI 5 ~

  ~ BUKTI 6 ~


  ReplyDelete
 2. pengomen dia atas teruskanlah kutukan, makian dan penghinaan anda, teruskan agar semua yg anda katakan itu akn berbalik kpd anda krn semua yg anda katakan itu tidak betul. tidak ada yg betul kecuali tidak betullllllllllll

  ReplyDelete