MEMBER'S

Tuesday, March 2, 2010

10 BUDAK HITAM...SIAPA ???Kacau, Kelam kabut, Kucar Hanyar,Huru-hara, Kalut...................itulah apa yang berlaku dalam PKR sekarang ini. Ketika Ketua Umum Al Jub...rinya sedang bergelut dangan perbicaraan kes LIWAT di mahkamah parti jadi tidak terurus. Inilah akibat bila parti dikuasai oleh anak beranak atau keluarga.

Tidak cukup dengan pengumuman meninggalkan parti oleh Dato Zaharin, Tan Tee Beng, Ahmad Fairus, Dato Salehuddin Hashim bekas Setiausaha Agung PKR pula menyatakan 10 atau lebih dikalangan pemimpin dan wakil-wakil rakyat PKR akan mengikut jejak untuk meninggalkan parti.

Soalnya SIAPA 10 orang tersebut ?????????

Belum lagi memerintah Negara, baru mentadbir parti pun dah jadi tunggang terbalik. Ini merupakan satu pengajaran dan peringatan kepada semua rakyat supaya tidak tersalah memilih pemimpin dalam pilihanraya yang akan datang.

BN pula jangan terlalu ghairah menerima mereka yang keluar secara beramai-ramai dari PKR ini kedalam BN. Mereka perlu disaring terlebih dahulu kerana bimbang mereka ini akan menjadi gunting dalam lipatan pula dalan BN. Kita bimbang ada perancangan merobekkan UMNO dan BN dari dalam pula.

Apa-apapun kita wajar bersyukur kerana ramai rakyat yang telah sedar bahawa perjuangan Pakatan Rakyat adalah perjuangan palsu dan untuk kepentingan individu tertentu sahaja.

No comments:

Post a Comment