MEMBER'S

Tuesday, December 1, 2009

LIM KIT SIANG DAN LIM GUAN ENG TUNJUK BUDAYA PELAMPAU


Pakatan Rakyat di Negeri Perak masih tidak dapat menerima kenyataan bahawa mereka hilang kepercayaan untuk menerajui pemerintahan Negeri Perak.

Api kemarahan tersebut dilepaskan dengan memijak gambar poster Adun yang keluar Pakatan pada Konvensyan DAP di Ipoh kelmarin. Seperti kebudak-budakan dan tidak masuk akal serta melampaui batas kesusilaan budaya rakyat negara kita.

Itulah budaya pemimpin pembangkang DAP yang langsung tidak sensetif dan tidak menghormati adat budaya ketimuran rakyat berbilang kaum. Mereka sebenarnya adalah pemusnah kehidupan rukun damai, keamanan, keharmonian dan kesejahteraan negara kita.

INGATLAH........Begitulah kita akan dipijak-pijak nanti dibumi kita sendiri jika puak-puak mereka ini memerintah negara kita. Itu adalah sedikit gambaran dan simbolik yang ditunjukkan LIM KIT SIANG dan KUNCU-KUNCU RASISNYA.

Persoalannya kenapa DAP yang begitu marah bukan PAS ????????Sepatutnya PAS lebih marah kerana peneraju Pakatan rakyat di Perak ialah PAS. Dimana NIZAR???????????

3 comments:

 1. itulah pelik, sepatutnya pas yang marah kerana mb perak orang pas tapi cina dap pulak yang melebih.

  ini sendiri menunjukkan dap ada agenda tersembunyi untuk meluaskan pengaruh dan kuasa mereka di perak. tambahan pula kaum mereka memegang kuasa ekonomi disana.

  ReplyDelete
 2. Kepada e-Patriot SSS,

  Sempena kita melangkah ke tahun 2010, kami di Satu Sekolah Untuk Semua (SSS) ingin menghulurkan setinggi perhargaan dan terimakasih kepada Tun/Tan Sri/Puan Sri/Dato Seri/Datin Seri/Tunku/Tengku/Tuan/Puan di atas sokongan padu yang kami terima terhadap kempen SSS ini.

  Kami juga ingin mengambil kesempatan ini untuk kita sama-sama menyemarakkan lagi sokongan terhadap kempen ini dengan melibatkan saudara mara dan sahabat handai yang masih belum lagi menandatangai petisyen kempen ini di SINI dan juga para bloggers untuk menzahirkan sokongan masing-masing dengan mempamirkan logo SSS di laman blog masing-masing.

  Terima kasih sekali lagi atas sokongan padu yang diberikan. Kami amat menghargainya.

  Salam Sejahtera,

  “SATU BAHASA, SATU BANGSA, SATU NEGARA”
  Admin SSS

  ReplyDelete
 3. Tuan dijemput menghadiri Dialog Bersama Pemimpin, sila berikan nama penuh, no ic, nama blog dan no telefon dan emailkan kepada saya di darulehsantoday.blog@gmail.com, dengan kadar segera untuk booking tempat duduk. tarikh, tempat dan masa akan diberitahu melalui email. terima kasih

  ReplyDelete