MEMBER'S

Monday, July 20, 2009

"TERJATUH ATAU DIJATUH ATAU SAJA NAK JATUH'


Pakar Forensik kata kematian Teoh Beng Hock iaitu bekas setiausaha politik kepada seorang exco Selangor ialah PELBAGAI KECEDERAAN AKIBAT JATUH DARI TEMPAT YANG TINGGI.

kEH NAK ULAS TENTANG TIGA PEKARA ;

1. TERJATUH.

Cuba kita fikir, logik ke seorang yang sihat , takde penyakit tiba-tiba jatuh dari bangunan ?
Jadi keh rasa tak mungkin dia terjatuh. Kata lah dia mengantuk sangat atau mengigau semasa rehat diruang tamu SPRM takan pulak sampai boleh buka tingkap
......LU PIKIR LE SENDIRI !!!!

2. DIJATUH.

Kalaulah ia DIJATUHkan, siapa dia yang menjatuhkannya ? Pegawai SPRM....kenapa pulak,,,kerana takan SPRM nak hapuskan bahan bukti atau saksi.

ATAU ada mafia atau gang kongsi gelap mana yang diupah oleh orang-orang berkepentingan dengan kes untuk cuba menghapuskan bukti atau saksi?????? LU PIKIR LE SENDIRI!!!!!!!!!!!

3. SAJA NAK JATUH.

Sebagaimana dimaklumkan oleh bekas Pegawai Penyiasat SPRM, seseorang yang sedang dalam siasatan kes rasuah menghadapi tekanan yang amat sangat sehingga boleh hilang pertimbangan seperti contohnya , menjadi murung, boleh kena kejutan jantung, jadi gila, kena stroke dan berbagai lagi. Keh...lah rasa-rasanya dia ni tak tahan tekan dan dia cari jalan mudah......dia sengaja jatuh........LU PIKIR LE SENDIRI...


No comments:

Post a Comment